Gulvmanden - når det skal være professionelt. Ring 40 30 23 83

Gulve til lejeboliger

Slidstærke gulve

Vi har den helt rigtige løsning til gulve i lejeboliger

 

De nye vinyl- og purgulve er særdeles praktiske og kræver kun almindelig rengøring. Gulvet holder i mange år (20-25 års garanti) og i et privat hjem kan det næsten ikke slides op. Gulvene er derfor den helt rigtige løsning til lejeboliger. Man slipper for gentagne afslibninger af gulve ved udskiftning af lejer.

Gulvet i en lejlighed kan lægges på ca. en dag og helt uden støvgener. Gulvene lægges på eksisterende gulv og er kun 5 mm. Det er desuden 17 % Db støjdæmpende, hvilket er rigtig meget, og halverer næsten støj til underboen. Vedligeholdelse er bare vand og sæbe. Gulvene kan også lægges “ud i et“ - altså uden dørtrin, så det er velegnet for kørestole og rollatorer.

Om 20 år ligger de overalt, der findes ca. 1500 forskellige og man skal være en meget dreven gulvmand for at se forskel på disse og almindelige trægulve.  

Gulvene findes i utrolig mange flotte udgaver. Kig ind på vores hjemmeside og se det store udvalg på www.gulvmanden.com
Vi har mere end 20 års erfaring i branchen.

 

Besøg vores showroom

Vi vil gerne invitere jer til at besøge vores showroom, hvor der er valgt forskellige typer gulvbelægning.
Ring 40 30 23 83 og book en aftale og fortæl hvor mange I kommer. Så er vi klar til at vise jer de flotte nye gulve og fortælle om de muligheder der er for netop jeres boligforening.

pbva005f2_2.jpg

pbva015f2.jpg

Fotos: Parador

 

Download brochure